Kjukken.dk - Stedet for Kim Larsen / Gasolin´ Fans   

.

Forum & Chat
Opslagstavlen
Chatten 

.
Tekster
Alle Alfabetisk
.
Album oversigt 

Alle Albums
Alle Gasolin
Alle Kim Larsen

Alle Bellami
Alle Kjukken

.

Diskografi

Klik Her
(af Kasper Jensen )
.

Biografi

Kjukken

Links
Klik Her
.


BIOGRAFI
Karsten Skovgaard, guitar

Karsten Skovgaard Madsen, kaldet Carter, blev født på en lille landbrugsejendom i det sydfynske den 18. august 1961, og det meste af hans barndom foregik på ryggen af den legendariske traktor Massey Ferguson 35. Faderen, der gerne så sin søn som tysk korrespondent, døde af et hjerteslag samtidig med, at Karsten fik sin første elektriske guitar. Derved blev korrespondent karrieren udskiftet med en autodidakt musikkarriere.

Karsten har medvirket på 15 plade- og CD udgivelser i vidt forskellige genrer &endash; fra trash over soul til country, blandt disse skal nævnes 3 med soulsangeren Ole Friis. Karsten har - sideløbende med sit arbejde med "Kjukken" - medvirket på Lasse Helner’s seneste CD "Cover".

En af Karsten’s mere spektakulære bedrifter som guitarist er hans medvirken på en turné i Algeriet i 1990 med den algirske popstjerne REJ &endash; musikeren Mohammed Haddadi. En anden koncertrække, som Karsten betegner som én af hans største musikalske udfordringer var, da Odense Symfoniorkester i 1997 inviterede ham på scenen i Odense koncerthus som solist. Karsten opførte den spanske komponist Joaquin Rodrigos guitarværk "Fantasia Para Un Gentil Hombre". Ved denne lejlighed tilgav Kim Larsen iøvrigt Karsten’s mere kommercielle karriere som jingle-komponist af radio- og tv-reklamer. Det skal nævnes, at Karsten desuden tidligere har ernæret sig som underviser i guitarspil. Den mest prominente elev må nok siges at være Kim Larsen.

frit efter Karsten Skovgaard, oktober 1998

 


Diverse
Krydsogtværs
E-Postkort
.
Tour Listen
2011
Gamle Tour lister

.
Billeder
Fotos
Plakater Samleobjekter

.
Instrumenter
Kim´s Guitarer
(af Claus Grønkjær
)
.
Andet
Startsiden
Om Kjukken.dk

kontakt
Tak til

 Copyright © 1997 - 2011 - Jesper Kirkeby Pedersen - Kjukken.dk